Menú de Colles

Al Dot us proposem diferents menús per triar si sou una colla (mínim, 8 persones) i voleu venir a gaudir de la nostra gastronomia. Trieu la que més us agradi i veniu a gaudir de la nostra cuina. Recordeu que cal reservar amb antelació i que els menús de colles se serviran per taules completes.

A  l’estiu, l’horari de la nostra terrassa és el següent:

De dilluns a dijous i diumenges
8.00 – 24.00

Divendres, dissabtes i vigílies de festiu
8.00 – 1.00

Fora de la temporada d’estiu, consulteu el nostre horari.

Us demanem que respecteu el descans del veïns.

Menú Un

Menú de Tastets

Coca de pa amb tomàquet i pernil ibèric
Braves DOT un xic picants
Croquetes de bacallà i de ceps i foie
Ou estrellat amb patates i encenalls de foie fresc
Bikini d’albergínia amb parmentier i pebre vermell de la Vera
Full de pop amb parmentier i Pimenton de la Vera
Calamars a l’andalusa
Mini hamburguesa de vedella amb salsa de ceps

Postres casolans a escollir

Brownie casolà
o
Tiramisú casolà

Beguda limitada (1 ampolla de vi per cada 3 persones)

22,00€

Menú Dos

Pica-pica

Braves DOT un xic picants
Amanida de favetes amb salmó fumat
Fusteta d’embotits ibèrics amb pa amb tomàquet
Closques al vapor
Coca de pop amb parmentier i pebre vermell de la Vera

Segons a escollir

Tataki de salmó amb verduretes amb teriyaki

O

Entrecot de vedella a la planxa amb patates saltejades amb romaní

Postres

Brownie casolà
o
Tiramisú casolà

Beguda limitada (1 ampolla de vi per cada 3 persones)

25,00€

Menú Tres

Pica-pica

Braves DOT un xic picants
Amanida de favetes amb salmó fumat
Fusteta d’embotits ibèrics amb pa amb tomàquet
Closques al vapor
Coca de pop amb parmentier i pebre vermell de la Vera

Segons a escollir

Sarsuela de rap, calamars i closques
o
Filet de vedella a la planxa amb salseta de foie amb ceba caramel·litzada i patates palla

Postres

Brownie casolà
o
Tiramisú casolà

 

Beguda limitada (1 ampolla de vi per cada 3 persones)

28,50€

Tens alguna consulta?

Emplena el següent formulari i et respondrem a la màxima brevetat.