Menú de Colles

Al Dot us proposem diferents menús per triar si sou una colla (mínim, 8 persones) i voleu venir a gaudir de la nostra gastronomia. Trieu la que més us agradi i veniu a gaudir de la nostra cuina. Recordeu que cal reservar amb antelació i que els menús de colles se serviran per taules completes.

A  l’estiu, l’horari de la nostra terrassa és el següent:

De dilluns a dijous i diumenges
8.00 – 24.00

Divendres, dissabtes i vigílies de festiu
8.00 – 1.00

Fora de la temporada d’estiu, consulteu el nostre horari.

Us demanem que respecteu el descans del veïns.

Menú 8 tapes

Menú 8 tapes

Coca amb pa amb tomàquet i pernil ibèric
Calamars a l’andalusa
Amanida de bombons de brie, codony i fruits secs
Croquetes variades
Coca d’albergínia i espàrrecs amb brie fos i pinyons
Musclos al vapor
Trio de botifarres amb hummus

Postres

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla
O
Sorbet de llimona amb limoncello

22,00€

Menú Degustació

Menú Degustació

Patates braves
Coca amb pa amb tomàquet i pernil ibèric
Tàrtar de dauets de salmó, alvocat i mango
Musclos amb llima kafir i llet de coco
Coca d’albergínia i espàrrecs amb brie fos i melmelada
Calamars a l’andalusa
Broqueta de llagostins i tonyina amb teriyaki
Tataki de dauets de filet de vedella amb parmentier i teriyaki

Postres

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla
O
Sorbet de llimona amb limoncello

Beguda: aigua i vi (1 ampolla de vi per cada 3 persones)

25,00€

Menú Pica Pica i segon a escollir

PICA PICA

Patates braves
Coca amb pa amb tomàquet i pernil ibèric
Tàrtar de salmó, alvocat i mango
Amanida de bombons de brie, codony i fruits secs
Croquetes de foie i poma caramel·litzada

Segons a escollir

Calamars a la planxa amb salseta de parmesà
Tacs de filet  de vedella de Girona a la planxa amb parmentier

Postres a escollir

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla
O
Sorbet de llimona amb limoncello

Beguda: aigua i vi (1 ampolla de vi per cada 3 persones)

3 + 10 =