Del 7 al 23 d’octubre arriba una nova edició del concurs i ruta de tapes emBARca’t, amb la participació del Restaurant DOT. Enguany presentem a concurs la tapa “Calzone de bolets amb formatge Serrat“, una creació de la nostra xef Anna Sorribes que, de ben segur, despertaembarcat-2016rà passions. L’Anna ha tingut molta cura perquè la seva proposta també la puguin tastar els intol·lerants al gluten.

L’emBARca’t 2016 compta amb la participació de 32 establiments de Terrassa. Cada un d’ells presenta una tapa a concurs a un preu únic de 2,50€ acompanyada d’una cervesa. Un cop acabada la campanya, caldrà dipositar la guia segellada, amb la butlleta emplenada amb les seves dades a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa a la Masia Freixa o al Gremi d’Hostaleria (Ctra.Castellar, 94) fins el 6 de novembre

Tots els clients que tinguin com a mínim el segell de 5 establiments participaran en un sorteig de Menús per a 2 persones, gentilesa dels establiments participants.
Pel que fa als premis als establiments participants, s’atorgarà un primer premi a la millor tapa i un segon i un tercer, d’acord amb el resultat de les votacions.