La cuina

La descoberta de l'univers gastronòmic del dot
La Cuina de l'AnnaDe Temporada i Proximitat

La Cuina de l’Anna

El DOT respon a un projecte personal de l’Anna Sorribes, una dona molt propera, inquieta, creativa, treballadora, exigent amb la qualitat i fortament arrelada al barri de Ca n’Aurell. L’Anna va néixer i viu al barri i, de petita, va aprendre a anar en bici en el mateix parc on ara se situa el seu restaurant.

És Tècnica Superior de Cuina per l’Escola Joviat i, tenint en compte la seva joventut, atresora un impressionant currículum professional. Té els sabors al cap i juga amb ells per oferir-nos la seva proposta personal.

L’Anna és la xef, la impulsora i l’ànima del DOT. La seva empremta i inspiració és present a totes i cadascuna de les propostes que surten de la cuina del DOT. No és cuina tradicional, tampoc és cuina de mercat… és la cuina de l’Anna!

De temporada i de proximitat

La cuina del DOT té el màxim respecte pel calendari rural: la carta i la resta de propostes gastronòmiques es van adaptant als productes de cada estació. Així, la tardor és època de bolets, castanyes i peces de caça; els segueixen els productes de l’hort, com les carbasses, els calçots i les carxofes. I a la primavera i l’estiu els àpats es fan més lleugers i s’imposen els plats més frescos.

Sempre que és possible, tots aquests productes provenen de l’entorn més immediat: d’artesans i distribuïdors terrassencs, de cultivadors vallesans, de productors catalans. Al DOT, el “kilòmetre zero” és més que una etiqueta, és un compromís; per qualitat i per confiança.

 

Imatges